Cand goliti recipientul de praf al aspiratorului fara sac va umpleti de praf!

O alta problema este cat de igienic se curata recipientul de colectare a prafului. Atunci cand pur si simplu il goliti in pubela si loviti recipientul de pubela pentru a goli intreaga cantitate de praf, se ridica un mare nor de praf. in cazul unui aspirator cu sac din hartie nu trebuie decat sa scoateti sacul, sa il sigilati si sa il aruncati. in acest mod praful din interiorul sacului nu iese in afara.

Asadar, parerea mea referitoare la aspiratoarele fara sac s-ar putea rezuma astfel:
  • Aspiratoarele fara sac nu au o durata de utilizare la fel de mare ca si cele cu sac
  • Va umpleti de praf atunci cand trebuie sa goliti recipientul de colectare
  • Trebuie sa curatati frecvent filtrele si sa le schimbati
  • Veti cheltui la fel sau chiar mai mult decat daca aveti un aspirator cu sac
  • Au o calitate mai slaba
  • Durata medie de utilizare este mai redusa


Pesonal, recomand utilizarea unui aspirator cu sac, fabricat de un producator care produce si aspiratoare profesionale. Veti beneficia astfel de un aspirator ale carei performante pot fi cu greu egalate de un aspirator obisnuit pentru uz casnic. Sunt clienti care au cumparat aspiratoare cu sac profesionale care inca functioneza dupa 24 de ani. Parerea mea este ca majoritatea aparatelor de uz casnic sunt realizate astfel incat dupa 2 sau 3 ani sa fie schimbate.

Sfatul meu este ca este mai bine sa cheltuiti mai mult la inceput si sa va beneficiati de un aparat de calitate foarte buna care sa functioneze mult timp si sa fie la fel de performant multi ani!

Cumpara acum!

Alte siteuri dedicate sacilor pentru aspiratoare